Midsommar helg

Torsdag

I torsdags tog vi bussen till Karlstad, men mellan väse o skattkär stog vi fast pga av att en husvagn fått pungtering vilket orsakade tre krockar.

Resan tod nästan en timme extra.

Väl i Kalastad tog vi oss hem till Kims pappa med alla saker, men han var inte hem och hade inte ställt upp dörren som han lovat så vi fick vänta. När Roy äntligen kom o vi lämnat skaerna hos han så gick vi till barnens hus o köpte ett parasol till vagen. Hämtade ut bio biljetter till min syster o hennes kompisar dom ska gå på eclips. Jag skulle också vilja gå på den.

Vi tog en pizza med Emelie på kvällen innan vi gick hem för att dega fram för tven.

 

Fredag - Midsommar

För tredje året i rad så firade vi midsommar på Bomstad tillsammans med Kims mamma o systrar plus fam. I år var Sofie med oss också plus hennes kille Joel som vi alla fick träffa för första gången, riktigt kul! :) Det var en lugn o skön midsommar med god mat o kubb spel, skogspromenader, kantarell letande..

Vi hade tur med vädret i år också, de kunde ha blåst mindre men jag ska inte klaga för förra åter spöregnade de hela helgen.

Lördagen

När vi vaknat så gick vi ner för att se om Farmor Britt var vaken o klar för att gå på morgon promenad, så blev en skogspromenad på morgonen.

Blev massa sol o lek med Liam o Tilda. Jag badad mig upp över knäna i sjön va riktigt skönt, trodde de skulle vara mycket kallar än vad det var.

Liam läser bok ;D

Hej Mamma.

 

Skriver kanske mer sen, ni tycker Liam att jag är tråkig som inte leker med honom.

 

Ha en bra dag.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jennie

ni har verkligen världens sötaste och vackraste bebis <3

2010-06-28 @ 12:42:20
URL: http://jejnie.blogg.se/smurfen
Postat av: Sandrah

Så söt han är!!

2010-07-03 @ 12:57:34
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback